25.08.2004 г., 19:55 ч.

Послушай 

  Поезия
1200 0 3
Чуй плача на децата ни,
Кой днес се грижи за тях?
Казваш: Владеем съдбата си,
Ала всъщност умираш от страх.

Вслушай се в стона на вятъра,
Не помисляй дори да заспиш.
Кой ще опази децата ни,
Ако ти в своя страх се стаиш.

От какво се поражда омразата,
Кой издигна стени между нас?
Нали трябваше ти да ни пазиш,
Но си мисля, че нямаш кураж.

© Юри Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??