Aug 25, 2004, 7:55 PM

Послушай 

  Poetry
1206 0 3
Чуй плача на децата ни,
Кой днес се грижи за тях?
Казваш: Владеем съдбата си,
Ала всъщност умираш от страх.

Вслушай се в стона на вятъра,
Не помисляй дори да заспиш.
Кой ще опази децата ни,
Ако ти в своя страх се стаиш.

От какво се поражда омразата,
Кой издигна стени между нас?
Нали трябваше ти да ни пазиш,
Но си мисля, че нямаш кураж.

© Юри Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??