Тази вечер послушай тишината,
тя ще поговори вместо мен...
Тази вечер загледай се в луната,
тя ще те обгръща в хладен плен...
Тази вечер разгръщай тъмнината,
в нея прочети за всеки наш момент.
Тази вечер е време за разплата..,
спомени ще бълват и раняват теб ...
Тази вечер посрещай самотата,
отсега ще ти гостува всеки ден...
Тази вечер пий горчивината
и умирай бавно, както аз по теб...
© Пламена Владимирова Всички права запазени