17.06.2008 г., 13:24 ч.

Посока 

  Поезия
489 0 5

Дали посоката правилна

избрах -

с искра божия

себе си запалих,

та с този пламък

пътя си да осветя -

ти да ме намериш...

надеждата моя

в безразсъдството

открих -

да пея като славей,

любовна песен,

трепетна -

плахо в сърцето ти

да вляза,

душата да погаля...

истината не спестявам -

луда съм

при разум здрав -

не чукам на вратата,

чукам на сърцето.

Любов без минало,

без бъдеще -

искам я днес и сега!

© Дима Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??