21.02.2005 г., 14:06 ч.

Посоки 

  Поезия
658 0 0

Със Северния вятърко съм,
от Изток търся
Слънцето - моята сестра.

На Юг погледът ми
среща немирните вълни
на моите деца.

Към Запада -
туптящото сърце
с недокосната ръка.


© Дуди Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??