22.05.2014 г., 17:51 ч.

Поспри да сънуваш 

  Поезия
414 0 9

Все будя се с отрязани криле,
не трябва вече да сънувам,
щом не искам да е толкоз зле,
а скъпо всичкото да струва.

Как в съня ми някой ме зове,
от мене нещо да поиска,
сетне чупи ми света надве
и падам на земята ниско.

"Навярно мислите сега плетеш,
шепне ми гласче в ухото
пък във звуците от тях четеш: -
раздавай се докрай охотно".

"Ти още си в греха момче,
тайно си прости за всички думи,
тъй променяш се и пак течеш,
съня поспри... че напразно ще сънуваш"!

© Аз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??