22.07.2017 г., 15:53 ч.

Посрещане 

  Поезия » Любовна
304 0 2

                                                                Посрещане

                                             Магьоснико, твоите нежни слова

                                             отвориха отдавна заключена врата.

                                             Добре дошел! Ела и поседни!

                                             Аз вече се давя в сините ти очи.

 

                                             Птица отлетяла ли бе любовта

                                             щом при нас отново е дошла? 

                                             Дълъг път вървяла е в нощта

                                             да сгрее две сърца във старостта.

 

                                             А ти, магьоснико, не спирай, говори!

                                             Ела и ти, Любов, с нас поседни!

                                             Колко дълго ще сме ТУК - не зная,

                                             но и ТАМ отново ще сме с теб в безкрая!

© Павлина Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря ти, Гавраил, за споделената житейска мъдрост. Дано повечко време се давим в морето на поетичните ни " изблици" /този изказ се отнася само за мен/Стиховете ти са грабващи!
  • Павлина ,животът е едно чудо което не може без Магьосници.Те го правят такъв!
    Поздрав от мен!
Предложения
: ??:??