14.07.2013 г., 9:41 ч.  

Посрещни ме, .. 

  Поезия » Философска
871 0 3

Посрещни ме, ..

 


Посрещни ме с усмивка, мила Зора,
посрещни ме под своите златни предели,
нека живота прелива от радост, блага,
нека бушува кръвта и във моите вени!

Много пъти прекрачвах добро или зло,
много пъти изричах безсмислени думи,
но изхърлям ненужно - едно по едно
и поемам на път през баири и друми.

Ти разбираш живота красив и суров,
разпознаваш сърцето, душата на всеки!
Заслужавам ли обич и свят благослов?
Ти с изворни думи ме опивай навеки!

И нека да бъда - Добра Светлина
и нека дарявам Любов със Надежда,
посрещни ме с усмивка, мила Зора,
моя дух светлината чрез теб я съглежда!

 

 

Лъчиста

© ЛЪЧИСТА Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??