17.11.2014 г., 18:02 ч.

Possession 

  Поезия » Любовна
532 0 1

Усещах дъха му

около мен,

по мен,

в мен.

Очите му,

големи и дълбоки,

искрица в тях

и после огън,

прогарят душата ми

а тя е само негова.

© Аби Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??