Nov 17, 2014, 6:02 PM

Possession 

  Poetry » Love
550 0 1

Усещах дъха му

около мен,

по мен,

в мен.

Очите му,

големи и дълбоки,

искрица в тях

и после огън,

прогарят душата ми

а тя е само негова.

© Аби All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??