6.09.2009 г., 10:15 ч.  

Постфактум 

  Поезия » Друга
895 0 6

На  Мартин

 

Дойде онази - с острата коса...


И покоси те –

клас узрял, без време...

 

Животът, продължава и сега,

и все така, покълва ново семе...

 

И тъй, приятелю –

да бъде мир на твоя прах

и прах на суетата!

 

Щастлив при Господ си

(надявам се),

но в пир,

отдаде тленията си

на Сатаната...

 

Духът в бутилката,

духа ти не отне –

духовно ти,

над всички нищи

по духом,

се присмя от все сърце

и ги прокле –

богати да са

с вещи.

 

Бъди с Отеца, както пожела –

енергия бъди в безкрая!

 

Благословен бъди

в онези небеса,

които са навярно Рая!

© Бостан Бостанджиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??