21.12.2007 г., 12:18 ч.

Постройте Си Въздух за Дишане!!! 

  Поезия » Гражданска
685 0 9


 

Влезе ми в окото „треска” –

не беше нещо друго май, а - Небостъргач!

Избоде погледа ми, грозна случка:

бутнаха църква, за да построят хотел на палач!

 

Справедливо е” – така твърдяха –

    „Прогресът иска жертви”...

 

Плюя ви на наглостта -

      право във стомаха.

 

Прогрес ли е за задушилия се от вашите отрови

противогаза, (или дори) кислородната маска!!?!?!??

 

Ще прогресира ли детето, което не може да диша!

 

Ще се смееш ли нахално, когато някой хубав ден

детето ти попита:

                Татко, какво е това трева... чистота... природа... дърво?”

 

строете, строете, строете!

Когато не остане нищо – тогава СПРЕТЕ!!!

© Вечерница или Зорница Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??