20.07.2010 г., 23:59 ч.  

Копнеж 

  Поезия
1177 0 38

Зеница ми бъди. През теб да виждам

дори невидимите светове.

Разбий стените, дето ме зазиждат –

открий ми хоризонт. И върхове.

 

Мечтата ми бъди, която леко

в крила превръща двете ми ръце..

Бъди ми невъзможната пътека

от моето до твоето сърце.

.

© Елица Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??