21.10.2005 г., 17:32 ч.

Посвещение 

  Поезия
958 0 1
Обичам да виждам
в очите ти красиви,
как танцуват
пламъчета закачливи.

Тих,скромен,примирен,
от красотата ти запленен,
стоя и чакам с нетърпение,
да напиша аз към теб
своето посвещение.

Не искам да прося,
не искам да моля
за твойта любов.

Но що да сторя,
че в сърцето ми
докосна
струна нежна
и в душата ми
тъжна
оттекна силно
като камбанен звън.

Гласът нежен,
щом чуя
изтръпвам аз,
във любовен унес
и захлас.

© Пламен Вълканов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??