20.11.2016 г., 16:56 ч.  

Хабитат 

  Поезия » Гражданска
682 1 0

 

 

Когато свестните се уморят

да бъдат мярката и коректив -

чевръсто с мутренски похват,

се пръква някой примитив.

 

Добрал се до Олимп случайно -

набързо втасал "демократ" -

под предлог че е държавна тайна,

препикава собствен хабитат.

 

Всички докато се намъдруват,

заложил вече е капани.

Оплел е в мрежите и наловувал 

лековерните лапни - шарани.

 

 

© Илия Станков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??