22.11.2011 г., 10:57 ч.

Посветено 

  Поезия
991 0 17

В Украйна някъде расте

едно момче, едно синче

със черни къдрави косички.

"Защо пък черни?", питат всички.

 

Ти помниш малкото дете

и думи бебешки изреждаш,

а той - на двадесет и две.

Не знаеш даже как изглежда.

 

Не плача за да те упрекна,

поплаках за да ми олекне.

От твоето сърце

 боли ме 

част:

онази, дето не е с нас!

 

 

 

 

 

 

 

© Цонка Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??