20.03.2008 г., 8:46 ч.

Посветено 

  Поезия » Гражданска
1110 0 14

 

                                 В памет на всички убити поети

 

Животът му - метежен вятър,

поел към своя ад и рай.

Сърцето му - безумен кратер,

понесло болката докрай.

 

Ръцете му - криле за полет

или мишена за куршум...

Така и недочакал пролет,

изтлял в житейския си друм.

 

А с мъжката сълза солена

той дал е пред света обет.

Посреща цялата вселена

един убит, но жив Поет...

© Вилдан Сефер Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??