13.07.2013 г., 19:35 ч.

Посветено 

  Поезия » Оди и поеми
555 0 8

 

                                           ***

                                           чашата на мама -

                                           помни устните и

                                           ръцете и

                                           гласът и

                                           помни оня момент

                                           в който се пропука

                                           и потекоха

                                           кафените ù сълзи…

 

                                           все повече

                                           расте страхът ми,

                                           че пластмасовите

                                           чашки не помнят…

 

 

 

 

 

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??