29.11.2018 г., 14:25 ч.

Посветено на магазинерката от село 

  Поезия » Хумористична
431 0 1


Искаше за тебе нещо да напиша,

ей сега с думи две ще те опиша.

Дори да няма много рима,

ще опиша теб и магазина.

 

Без да си сърдита после, моля!

Аз така съм много по шегите.

Ама вече иде ми да се заколя

от теб, от магазина и цените.

 

Няма грешка, всичко има,

ама е с цена висока.

Иде ми да ти не влизам вече в магазина,

че ме бие вече тока.

 

Нема нищо, ще ти кажа браво!

Нищо, че ме удря ток.

Надувай още ти цените здраво.

Само гледай да не са с изтекъл срок!

 

Иначе добре е подредено всичко.

Престраших се да ти кажа смело.

Моля ти се само за едничко,

помисли за хората от село.

 

Аз проблеми нямам с парите.

Имам принтер, всичките ги снимам.

Не ти се притеснявам от цените.

Ако нямам кинти, пък версия имам.

 

Да! Не си мисли, че се шегувам.

В магазина ти не ми се ще да влизам.

Не знаеш само как те псувам

след като от магазина ти излизам.

 

Не искам вече и за теб да чувам,

на свършване са ми парите.

Как сега от теб да пазарувам?

Моля ти се, намали цените!

© Виктория Йолова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Дали само тя надува надува цените? Дали не взима стоките с вече надути цени и не ги е понадула още малко? Навсякъде е така и всички ни бие тока, ама пазаруваме. Няма как!
Предложения
: ??:??