24.05.2014 г., 20:17 ч.  

Посветено на жертвите на наводнението в Сърбия 

  Поезия » Друга
924 1 13

Заплакаха ангели, рукна небето,

преляха реките от сълзи и кръв

и времето спря и заметна серкмето,

душите човешки използва за стръв.

 

Коравият залък сърцето загриза,

погреба врага си и родния брат,

и вече е чиста кирливата риза

и грешниците опростени спят.

© Надежда Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??