28.04.2023 г., 8:40 ч.

Потребителят 

  Поезия » Гражданска
184 0 0

Сърцето обрасло е с шипове,
тръни душата опасват,
изпълнен е мозъкът с чипове,
сеят те мрак и омраза.

 

Това е човекът съвременен,
скапаният потребител,
парите за него и времето
Света са Обител.

 

Това е човекът безличен,
юзерът тъп и всеяден,
не може дори да обича,
от злоба разяден.

 

Сърцето обрасло е с шипове,
тръни душата опасват,
готов е да вярва на митове,
щом в новини ги показват.

© Кирил Влахов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??