23.04.2017 г., 11:11 ч.

Потръпвай..... 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
368 3 11

Докосва музиката нежната струна.

Душата се разнежва и мечтите летят.

Слънцето все още сърдито грее.

Вятърът те люлее на пролетна люлка.

Преобръща се твоят свят и се лута.

Кое се слуша и разбира лесно – музиката

или думите, изречени с нежност?

И ритъмът на песента те отвява в посока,

която сърцето отдавна търси.

Спира дъхът и  диханието те обгръща.

Шепотът на боговете те следват,

а ти вървиш по пътя на сладострастието.

И опиянен  потъваш в любовното ложе.

Слушай любов, шармантната песен,

моята любовна песен.

Потръпвай от спомена за нашето време.

© Йонка Янкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??