26.04.2018 г., 21:13 ч.

Потънали в петна от светлина 

  Поезия » Любовна, Пейзажна
461 1 2

Дали нещастен съм в момента от това,
че стиховете ми – трева неокосена
погалва вятътът роден във твойте дрехи?

 

Потънали в петна от светлина,
летящи през въздушните пътеки
пчелите следват ароматната следа...

 

И с песента събудена от Радостта
и в порива на Любовта родено
да дишам става някак си по-леко.

 

Дали щастлив съм във момента от това
че устните ти пак нашепват ми обичам те?
В ушите ми кънти това безкрайно ехо...


Дърветата, окъпани в зелено,
приканват птиците да обновят гнездата...

Април угасва в стъпките на Май!

© Ангел Милев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??