Потърси я.
Там. Някъде.
Приседнала край потока
със спуснати коси,
увлечена в своите мечти.
Потърси я.
И я намери нежна
Потърси я там, потопила нозе
във бистрите води на потока.
Красива и като слънцето чиста.
Потърси я
и ще я намериш
очакваща те
и вярна на теб!
© Вили Всички права запазени