26.07.2024 г., 12:54 ч.

Поуката от случая със склада на гара Елин Пелин 

  Поезия » Гражданска
195 0 6

Главчев се готви за зарята на Нова година -
тротил мощен експлоадира толкоз шумно!
Складът с "фойерверките" за ден си замина,
ама тъй ще е, кат управлението не е умно!
"Няма нищо тайно, което да не се узнае!",
казва Библията, но не е чел, отде да знае!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??