11.06.2008 г., 1:40 ч.

Повдигай ми, ветре, полите... 

  Поезия » Хумористична
998 0 11
Повдигай ми, ветре, полите,

та трън да им стана в очите

на всички онези жени -

ревниви до лудост дори.

 

Повдигай ги, ветре, нагоре,

повдигай ги - нямай умора!

Ей тъй - закачливо, лудешко...

Да трепне сърцето момчешко!

 

Повдигай ги сръчно, ритмично...

Аз, ветре, така най-обичам!

Да съм точно онази жена,

след която обръщат глава,

 

след която въздишат на глас

и почти си умират от страст!

Не бързай да спираш с игрите -

повдигай ми, ветре, полите...

© Васка Мадарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??