5.12.2008 г., 8:46 ч.

повече 

  Поезия » Друга
761 1 13

не ме целува с думи

не ме обича с думи

не обещава и не връща

моите очаквания,

смачкани на малка топка,

 

 

а между жестовете

във въздишките

в зениците на погледа

по връхчето на пръстите

със зъби по врата ми

казва много повече

по дяволите

колко много повече

© Питър Хайнрих Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??