Dec 5, 2008, 8:46 AM

повече 

  Poetry » Other
770 1 13

не ме целува с думи

не ме обича с думи

не обещава и не връща

моите очаквания,

смачкани на малка топка,

 

 

а между жестовете

във въздишките

в зениците на погледа

по връхчето на пръстите

със зъби по врата ми

казва много повече

по дяволите

колко много повече

© Питър Хайнрих All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??