20.03.2012 г., 2:29 ч.

Повече от приятели, по-малко от двойка 

  Поезия » Любовна
1022 0 2

Така и не разбрах със теб какви сме си...

Повече от приятели, но пък двойка не сме.

целуваме се, прегръщаме се, липсваме си,

понякога вървим хванати за ръце...

 

Уж закачка лятна просто си бяхме,

гореща, искряща, изпълнена със страст,

но лятото мина, а ние не спряхме

и сега ти какъв си ми и каква съм ти аз?

 

Но дори и само толкова ми стига,

все пак е вълнуващо и красиво.

И дори само когато с усмивка намигаш,

се чувствам много, много щаслива...

© Аз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??