18.01.2011 г., 16:22 ч.

Повей 

  Поезия » Пейзажна
428 0 1

 

 

                   Вятърът се изхлузи покрай вира -

                   катурна сухите дънери,

                   разсея врабците и наведе глава,

                   за да разкаже смешки на избуялата

                                                                             ливада.

 

                   Сетне пое въздух, размаха раменете

                    на вятърната мелница

                    и се скри зад завоя

                    на прашния път.

 

                    Южняк, ама хала...

© Янко Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??