3.04.2015 г., 15:53 ч.

Повик мой отново 

  Поезия » Любовна
328 0 1

Повик мой отново

Аз като юноша мечтая,
ти някой ден при мен да спреш!
Не зная как да се прославя,
че любовта да разбереш?!

Обвързан съм като с  магия!
Очаквам те с велика страст!
Аз чувствата към теб не крия
и чакам звездния си час.

Навярно в някоя красива вечер,
усмихната при мен  ще спреш!
Аз тръпна с повика сърдечен,
очаквам да ме разбереш!
   06.05.1976г. София

© Христо Славов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Добре е, когато човек срещне хора по пътя си,който да харесат това което е наисал! Поздрави и от мен!
Предложения
: ??:??