ПОВТОРНА СРЕЩА
На моята приятелка
Елена Нинова (enena)
и нейното прекрасно семейство
Отново те виждам. И все си си същата:
спокойна, усмихната, много добра.
Семейството твое – душата на къщата,
която повторно със теб ни събра.
Във погледа – кротост, мъдрост - във думите.
И дворът, окъпан в зеленина.
Големият внук все така остроумен е,
усмихва се малкият, цял в светлина.
Приятели мои, щастливи ви виждам,
сърдечно ми казвате: „Добре си дошла!”
Забравили всички проблеми и грижи,
разтваряте свойта голяма душа.
А аз се покланям – за втори път вече -
благодаря ви отново горещо.
Такава сърдечност, такава човечност
в живота днес рядко се среща.
© Нина Чилиянска Всички права запазени
И аз така,с Плами