13.12.2008 г., 11:37 ч.

Повярва ли? 

  Поезия » Друга
784 0 3
Повярва ли?

Повярва ли, в сърцето ми е твоето място,
живота ти отново няма да превърна в ад.
Не искам в душите ни отново да е тясно.
С любовта ни нека всеки да е млад.

Дано което в мислите си ние мълвим,
един до друг в живота с обич да вървим.
Нека хората за любовта ни да говорят,
каквото искат нека да си спорят.

Навярно ти разбра го в сърцето тука,
че за нищо и от никой ми не пука.
Това, което днеска ми даряваш,
с любовта към мен сърцето подмладяваш.

Какво за празника ще искаш да ти подаря,
за чувствата, които ми даряваш - благодаря.
В сърцето ти дали не съм пък аз подарък,
направи ме щастлив и като дете отново, малък.

© Васил Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??