4.04.2007 г., 22:04 ч.

Повярвай в мен 

  Поезия
1160 0 0
Ти отново чувстваш се предаден,
от толкова много лъжи.
Не искаш отново в никого
да повярваш.
Но аз подавам ти ръка,
аз искам да бъда до теб.
Повярвай в моята ръка,
моля те не ме отблъсквай, недей.
Но ти отново ме прогонваш,
отпращаш ме с жестоки думи.
Но аз до тебе ще остана,
ще ти докажа, че не съм поредната лъжа.

© Емилия Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??