Apr 4, 2007, 10:04 PM

Повярвай в мен 

  Poetry
1301 0 0
Ти отново чувстваш се предаден,
от толкова много лъжи.
Не искаш отново в никого
да повярваш.
Но аз подавам ти ръка,
аз искам да бъда до теб.
Повярвай в моята ръка,
моля те не ме отблъсквай, недей.
Но ти отново ме прогонваш,
отпращаш ме с жестоки думи.
Но аз до тебе ще остана,
ще ти докажа, че не съм поредната лъжа.

© Емилия Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??