17.09.2011 г., 23:39 ч.

Позитивно 

  Поезия » Хумористична
476 0 6

ПОЗИТИВНО

 

В утрото на светла ера

излезнах на далавера…

Пай голем от тортата гепих

и с финт кражбата прикрих…

Сега на Тропика съм се скатал –

културен остров съм избрал…

На континента ми перат паричките –

от кризата спасих ги всичките…

Далече съм от Чернобил и от Фокушима –

за мене вечно лято все ще има…

И нека другите да мизерстват и да мрат –

моите парички все ще се перат…

© Лиляна Благоева Андреева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??