23.08.2007 г., 15:42 ч.

Познах те. 

  Поезия
606 0 2
Познах те!
Като шут преоблечен,
с вид на щастлив,
зад гърба хванал меч,
наточен за битка.
Познах те!
Усмивка (студена)
болезнено свит,
душа преродена,
носеща щит...
Познах те!
Очите... с едничък въпрос,
къде да намериш
ОНАЗИ ЛЮБОВ?!
Познах те... в себе си.

© Шопландия Софийска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??