26.04.2017 г., 22:33 ч.

Познах те 

  Поезия » Любовна
516 4 8

 

Познах ръцете ти, прегръщал си ме с тях,
и пръстите ти, галещи ме вещо,
познах и твоя сладък аромат,
на мускус, страст и още нещо.

Познах очите ти, отглеждал си ме в тях,
и в тях съм преоткривала вселени, 
в зелено се изпивахме до грях,
и кехлибарено се сливахме, нетленни.

Познах и устните ти, ваел си ме с тях,
изпълваше душата ми с целувки,
посипваше смеха ми с звезден прах,
а аз блестях,  пропита със милувки.

© Неземна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??