26 abr 2017, 22:33

Познах те 

  Poesía » De amor
520 4 8

 

Познах ръцете ти, прегръщал си ме с тях,
и пръстите ти, галещи ме вещо,
познах и твоя сладък аромат,
на мускус, страст и още нещо.

Познах очите ти, отглеждал си ме в тях,
и в тях съм преоткривала вселени, 
в зелено се изпивахме до грях,
и кехлибарено се сливахме, нетленни.

Познах и устните ти, ваел си ме с тях,
изпълваше душата ми с целувки,
посипваше смеха ми с звезден прах,
а аз блестях,  пропита със милувки.

© Неземна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??