4.02.2009 г., 8:11 ч.

Познавам този тъжен жест 

  Поезия » Любовна
636 1 4

 

Познавам този тъжен жест,

когато скриваш устни от целувката ми.

Познавам тихия ти поглед,

мълчащ и скитащ се из стаята,

щом прося пак да изречеш: „Обичам те."

 

Познавам

... ала сам пред себе си не искам да призная,

че губя те, а все повече те искам...

© Максим Недков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??