28.08.2008 г., 11:00 ч.

Позволи ми 

  Поезия » Любовна
864 0 2
Позволи ми

Стоя пред теб
и те гледам във очите.
Виждам твоя тъжен поглед,
но ще спра сълзите.

Винаги ще съм до теб,
силно аз да те прегърна.
Като ангел хранител
с криле ще те обгърна.

Твоята нежна усмивка,
моля те, ти ми подари.
Искриците на щастие върни
в уморените от сълзи очи.

Нека ти покажа любовта,
скрита дълбоко в моята душа.
Нека бъда този, заради когото ти се смееш.
Този, който ще те накара отново да живееш.

© Радослав Янчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??