21.09.2011 г., 13:45 ч.

Прагматизъм 

  Поезия » Хумористична
358 0 2

 

ПРАГМАТИЗЪМ

 

Не щеме ний заплати,

     ни тънки занаяти –

сал дебели връзки,

     шарени на пръски…

Защото “мешарето”*

     урежда дереджето!...

От работа се гърбавее,

     с далавера се живее,

че жестока е борбата

     за място на софрата…

 


*мешаре – циганският закон

© Лиляна Благоева Андреева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??