Sep 21, 2011, 1:45 PM

Прагматизъм 

  Poetry » Humour
361 0 2

 

ПРАГМАТИЗЪМ

 

Не щеме ний заплати,

     ни тънки занаяти –

сал дебели връзки,

     шарени на пръски…

Защото “мешарето”*

     урежда дереджето!...

От работа се гърбавее,

     с далавера се живее,

че жестока е борбата

     за място на софрата…

 


*мешаре – циганският закон

© Лиляна Благоева Андреева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??