10.02.2018 г., 0:04 ч.

Прах 

  Поезия » Друга
410 0 1

Колелото се завърта,

всичко умира и пада

в прахта.

Смисълът губи се,

а дали го има

никой ли не разбра?

 

Изпиван от червеи,

разяждан от киселина –

живот. Ад и тъга, а после

мъгла. А кости чупливи,

чаши разбити,

губиш зрение...

 

Молитва и грак

приближава се до

твоя праг.

Предай се сега

преди да паднеш

в прахта.

© Ели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??