28.07.2018 г., 0:25 ч.

Прах 

  Поезия » Друга
311 1 6

Прах, ще станем

след ден

след година

след век.

 

Душите ни леки,

ще летят

над земята

над морето

надалéк.

 

Прах ще станем,

само прах.

Но земята, ще бъде!

И морето, ще бъде!

Навек!

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??