28.08.2018 г., 23:35 ч.

Прах от роза 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
569 0 1

открадни ми роза

а пък аз на прах

листата й ще стрия,

него ще затворя

в медальон, във който

се поставя снимка

на любимия,

в църква ще го нося

да го опеят,

да го направят

като спомен свещен,

като магия силен,

верижка дълга ще му сложа

да е точно над сърцето,

да го крия под дрехите,

да имам винаги със себе си

нещо, което си докосвал…

© Мадлен Аспарухова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??