6.10.2007 г., 11:46 ч.

Прахът ми разпръснете сред пустиня 

  Поезия
634 0 9
Прахът ми разпръснете сред пустиня,
вижте вятърът как нежно ме отнася.
Постойте тук, след миг ще си замина
и гробна тишина ще ви приглася.
Невидим дъжд сълзите ще изтрие,
а знаем,че изобщо не заплакахте.
И пясъкът следите ми ще скрие.
Отидох си.Нали това очаквахте?...

© Петя Косева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??