1.11.2007 г., 14:56 ч.

Прашната кралица 

  Поезия » Друга
682 0 2

Прашната кралица отново се пробуди,
знай и в теб страха ще събуди,
стара кула е - скована в лед,
всичко живо ще убие в теб!
Като буря погубва всички съдби,
както и нейната е била погубена,
мъртвото сърце все още я боли,
любовта и отдавна е загубена.
Прашната кралица праща ветрове,
с бяла рокля изцапа с кръв,
в очите заваляват дъждове,
тялото ти за омразата ще бъде стръв.
Прашната кралица изтъкана е от злоба,
в сърцето ти - черна прокоба!
Омразата насажда в теб,
като нея скован ще бъдеш в лед!

© Властвам над нищото Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??