6.11.2007 г., 22:58 ч.

Праскова 

  Поезия » Друга
1121 0 6
 

Кожата и е настръхнала и свежа,

капчици вода все още се стичат по нея.

Твърдината под обвивката, напращяла от сироп и сладост,

пълни устната ти кухина с желание.

Иска ти се да я сграбчиш и погълнеш!

Знаеш как ще потънеш в нея и ще вкусиш сочната и сърцевина -

розова, сладка... ще потече по устните ти.

Жадуваш я!

Вкусът и ще  проникне чрез сетивата ти в цялото ти същество

и всяка жажда и глад ще се стопят в блаженство,

кожата и те кани - докосни я...

Опитай я!

. . .

Тази праскова е за теб.

© Силвана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??