12.01.2024 г., 15:51 ч.

Правилно 

  Поезия
206 0 0

„Майче, правилно

как се живее?“ - „Чеде,

знай, че образец

 

е Младенецът -

Грехоизкупител и

Агнец - Спасител!...“

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??